שומר צלוי בבלסמי

סלט טעים וגם בריא מאוד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
שומר צלוי בבלסמי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 שומר טרי
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 1 כף עלי רוזמרין קצוצים

אופן הכנה:


1. מסירים את קצוות השומר ואת שורש השומר.
2. חוצים ומחלקים לרבעים.
3. חותכים לפי השורש לרצועות מאורכות ורחבות.
4. מעבירים לתבנית ומעל יוצקים 3 כפות שמן זית , כפית חומץ בלסמי, בוזקים מלח גס ופלפל שחור גרוס, מוסיפים את שיני השום והרוזמרין ומערבבים היטב.
5. מחממים את התנור לחום גבוהה.
6. צולים את השומר לריכוך קל.
7. ניתן להגיש חם או קר, בליווי זיתים או ירקות אנטיפסטי.

דרג: