שבלולי פסטה ממולאים בקרם פרש

פסטה ממולאת

מאת: ערן כהן

דרג:
שבלולי פסטה ממולאים בקרם פרש
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת שבלולי פסטה
  • 2 כפות שמן זית
  • חבילת פטרוזיליה
  • חבילת עירית
  • כפית וחצי שטוחות אורגנו
  • 2 מיכלי גבינת נפוליאון
  • 250 מ"ל קרם פרש "השף הלבן"
  • 3 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • 1 שקית פתיתי עמק מסדרת "השף הלבן"

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה כ-7 דקות, מסננים ושוטפים במעט מים קרים.
2. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות) ומשמנים בשמן זית תבנית אפייה.
3. קוצצים את עשבי התיבול דק.
4. מערבבים יחד גבינה, קרם פרש, עשבי תיבול, ביצים, פלפל ומלח עד שמתקבלת בלילה אחידה.
5. ממלאים כל שבלול בכף או שתיים מהמילוי.
6. מסדרים את השבלולים בתבנית, בוזקים פתיתי עמק מעל ואופים 10-15 דקות לפני ההגשה.

דרג: