רצועות עוף מוקפצות עם כרישה

מנת עוף קלילה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רצועות עוף מוקפצות עם כרישה
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 750 גרם רצועות עוף להקפצה
  • 3 יחידות כרישה החלק הלבן חתוך לרצועות
  • 1/2 כוס יין לבן
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם שקדים מולבנים קלויים
  • שמן להקפצה

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. בווק מחממים את השמן ומקפיצים את הבשר תוך ערבוב, מוציאים ומעבירים לקערה.
2. מחממים שוב את הווק יוצקיםשמן ומקפיצים את הכרישה מערבבים ומטגנים כ 5-8 דקות רק כדי לזגג את הכרישה. מוסיפים את הבשר
3. מערבבים ומתבלים יוצקים את היין מבשלים 2-3 דקות מוסיפים את השקדים ומגישים.

 
דרג: