רצועות חזה עוף בתנור

מתכון קל להכנת רצועות עוף טעימות ומתובלות בתנור.

מאת: מיטל גלעד \

מקור מתכון: מיטל גלעד

דרג:
רצועות חזה עוף בתנור
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 רצועות עוף

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 קילו חזה עוף רצוי פרוס
  • 2 לימונים
  • ראש שום
  • פטרוזיליה טריה חצי חבילה
  • שליש כוס שמן זית
  • 2 כפות מלח עבה
  • כף פלפל שחור גרוס
  • חבילת פטריות טריות
  • רבע כוס מיץ לימון

אופן הכנה:

חותכים את העוף לרצועות עבות ,כמובן שוטפים את העוף טוב.
את הלימונים מקלפים ופורסים לעיגולים מנקים את השום ופורסים וכמובן גם את הפטריות. מקצצים את הפטרוזיליה קיצוץ גס.
מכניסים את הכל לתבנית, מוסיפים שמן, פלפל, מלח ומיץ לימון .מערבבים ויוצקים על העוף. מערבבים הכל ביחד.
מכסים עם נייר כסף ומחממים בתנור רבע שעה בחום 180 מעלות
לאחר מכן מורידים את נייר הכסף ונותנים לעוף להישאר בתנור עוד 10 דקות. כדאי לערבב מדי פעם.

בתאבון
דרג: