ריבת חלב סויה אורגנית (לרגישים לחלב)

ריבת חלב סויה אורגנית שמתאימה לרגישים לחלב

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ריבת חלב סויה אורגנית (לרגישים לחלב)
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: מנה 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1.5 ליטר משקה סויה אורגני "הרדוף"
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • חצי כוס סוכר לבן
  • חצי כוס סילאן
  • רבע כפית סודה לשתיה
  • חצי מקל וניל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מרתיחים את חלב הסויה ומנמיכים את האש.
2. מוסיפים את הסוכר, הסילאן, הסודה לשתייה והווניל.
3. מחממים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהריבה נעשית סמיכה. כדאי לקחת מדי פעם כפית ריבה ולהניח בצד שתתקרר כדי לבדוק אם הריבה סמיכה.
4. את הריבה המוכנה מאחסנים בצנצנת מעוקרת.

* הבישול אורך כ-3 שעות תוך כדי ערבוב מתמיד, ניתן להשתמש בשלוש גולות שמניחים בסיר שיעשו את עבודת הערבוב באופן אוטומטי. את הגולות מוציאים בסוף הבישול.
 

דרג: