ריבועי שוקולד ואגוזים לפסח

ריבועי שוקולד ואגוזים לפסח

מאת: חגית דגן

דרג:
ריבועי שוקולד ואגוזים לפסח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 12

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גר' סוכר
  • 2 ביצים
  • חצי חבילת מרגרינה
  • קורט מלח
  • 50 גר' שוקולד מריר מומס
  • 2 כפיות קפה נמס
  • 1 חבילת סוכר וניל
  • חצי כוס קמח מצה מנופה
  • רבע כפית קינמון
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • שלושת רבעי כוס אגוזים מרוסקים

אופן הכנה:

  • מערבבים את הסוכר והביצים.
  • ממיסים את השוקולד המריר ומצננים מעט.
  • מערבבים יחד את תערובת הביצים עם שאר החומרים והשוקולד המומס ואופים ב-180 מעלות כ-40 דקות.
  • חותכים למרובעים כשהעוגה עדיין חמה.

  •  

    דרג: