ריבועי שוקולד בשלוש שכבות

ריבועי שוקולד עם פצפוצים שגם ילדים אוהבים

מאת: מיטל ריזגן

דרג:
ריבועי שוקולד בשלוש שכבות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 16 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת שוקולד לבן
  • פצפוצי אורז
  • 50 גרם חמאה
  • 2 שמנת מתוקה 38% של השף הלבן
  • 5 כפות סוכר
  • חבילת אצבעות שוקולד מריר במילוי קרם אגוזים
  • חבילת שוקולד חלב נוגט

אופן הכנה:

1.ממיסים חפיסת שוקולד לבן של עלית עם 50 גרם חמאה. מערבבים יחד בקערה עם פצפוצי אורז .
2. משטחים את התערובת בתבנית ומכניסים למקפיא ל-20 דקות.מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה 38% של השף הלבן עם חמש כפות סוכר לקבלת קצפת יציבה.
3. ממיסים חבילת אצבעות שוקולד מריר במילוי קרם אגוזים. מצננים מעט . מערבבים היטב יחד עם מחצית מהקצפת.
4. מוזגים מעל שכבת פצפוצי השוקולד ומחזירים למקפיא לחצי שעה.
5. מכינים שכבה אחרונה. ממיסים שוקולד חלב נוגט עלית עם יתרת הקצפת ומערבבים היטב.
6. מוזגים כשכבה אחרונה ומחזירים למקפיא לחצי שעה עד 40 דקות עד להתקשות.
7. מוציאים את התבנית וחותכים לריבועים. שומרים במקרר. 

דרג: