ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד

קינוח טעים ומפנק

מאת: קרן נחשון

דרג:
ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: תבנית מלבנית 30*25 ס"מ 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם בסקוויטים כשרים לפסח טחונים גס
  • 350 גרם חמאת בוטנים (עדיף עם חתיכות בוטנים אם אין ילדים קטנים)
  • 180 גרם חמאה
  • שמנת מתוקה
  • 300 גרם שוקולד מריר 60% קקאו
  • 1/3 כוס דבש

אופן הכנה:

הכנה
1. ממסים דבש,חמאה וחמאת בוטנים במיקרו.
2. יוצקים על הבסקוויטים ומערבבים עד לקבלת עיסה מעט נוזלית.
3. יוצקים לתבנית מלבנית 30*25 ומכניסים לחצי שעה למקרר.
4. מכינים את השוקולד: מרתיחים שמנת מתוקה, ברגע שמגיע לרתיחה שוברים לתוכה את השוקולד ומערבבים עד לקבל קרם עם מרקם חלק. יוצקים על הבסקוויטים מישרים ומכניסים למקפיא לשעה שעתיים מוצאים חותכים לקוביות ושומרים במקרר את מה שנשאר.

דרג: