רוסט אנגוס במרינדת דבש ורימונים

מנת בשר טעימה, חגיגית וצבעונית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רוסט אנגוס במרינדת דבש ורימונים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 ק"ג סינטה אנגוס תנובה-נקיה משומן
  • מעט מלח
  • עלים מ 3 גבעולי טימין
  • למרינדה
  • כוס חרדל איכותי חלק
  • חצי כוס שמן זית
  • 3 כפות רכז רימונים
  • 3 כפות דבש
  • לקישוט
  • חצי כוס גרגירי רימון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. צורבים במחבת כבדה שחוממה מראש את נתח הסינטה מכל צדדיו.
2. מתבלים תוך כדי הצליה במלח ופלפל ומעט טימין.
3. מערבבים את חומרי המרינדה ומורחים על הנתח.מניחים את הנתח עם המרינדה ליממה במקרר.
4. צולים את הנתח 25 דקות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות.
5. מניחים להצטנן.
6. פורסים לפרוסות דקות ומקשטים עם גרגירי הרימון.


 
דרג: