רולדת תרד

רולדה בטעמים מיוחדים

מאת: מלי לאון

דרג:
רולדת תרד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצק מרודד צרפתי
  • חבילת תרד בקופסה שטופה
  • קוביה של גבינת קשקבל מגורדת
  • שמנת מתוקה של השף
  • חבילה בצל ירוק
  • אגוז מוסקט

אופן הכנה:

הכנה
1. קוצצים את הבצל ירוק רק את העלים ואת התרד. 
2. שמים בתוך מחבת טיפונת שמן ומאדים את הנוזלים.
3. לאחר מכן מוסיפים את השמת מתוקה מעט מלח ומעט מאוד אגוז מוסקט כי יש לו טעם דומיננטי, ומערבבים היטב הכל על הגז ולקראת הסוף מוסיפים את הקשקבל המגורדת על פומפיה עבה ולהוציא מהגז מערבבים טוב טוב.
4. לוקחים את הבצק המרודד ולקחת תבנית פיירקס צרה ומאורכת להתיז שמן בספריי ואז מסדרים בצק על התבנית שמים את כל המילוי ולוקחים בצק נוסף סוגרים מלמעלה למרוח ביצה ולשים שומשום ואופים בתנור עד מצב שחום.



בתאבון !!!
דרג: