רולדת תמרים

רולדות חגיגיות לט"ו בשבט

מאת: מור סעד

דרג:
רולדת תמרים
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: שעה

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 וחצי חבילות מרגרינה מומסת קרה
  • כף סוכר
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 סוכר וניל
  • כוס מים
  • למלית
  • 2 קופסאות ממרח תמרים
  • 2 כפות מים
  • אגוזי המלך

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
לרולדה:
1. בקערה שמים את הקמח, מרגרינה, כף סוכר, אבקת אפיה, סוכר וניל ואת המים.
2. לשים עד קבלת בצק אחיד נותנים לו לנוח בזמן שעושים את המלית .
3. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
המלית:
1. פותחים את קופסאות ממרח תמרים, מערבבים אותם עם 2 כפות מים ואגוזי המלך .
2. פותחים את הבצק ומחלקים אותו ל 3 עיגולים שווים .
3. מרדדים את העיגולים למלבן גדול.
4. שמים את מלית התמרים על כל מלבן בצק ומגלגלים. .
5. מכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד השחמה.

דרג: