רולדת שוקולד

רולדת שוקולד טעימה ופשוטה להכנה

מאת: מתכון גולש

דרג:
רולדת שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 7

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 ביצים L
  • 1/2 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 15 גרם שמן סויה
  • כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שקדים טחונים
  • 2 כפות קקאו
  • 3 כפות קורנפלור
  • קורט אבקת אפיה
  • 1.1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס סוכר
  • תותים לקישוט
  • שוקולד מריר מגורד

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים את הביצים, הסוכר והמלח עד לקבלת קצף יציב.
2. מוסיפים את השמן והוניל ומקציפים במשך 2 דקות.
3. מוסיפים את המצרכים היבשים: שקדים, קקאו, קורנפלור ואבקת אפיה ומקפלים ידנית.
4. משמנים תבנית אפיה ושופכים את הבלילה פנימה. אופים במשך 9-10 דקות בחום של 170 מעלות.
5. בזמן שהעוגה בתנור מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
6. מוציאים את העוגה מהתנור ומחלצים מהתבנית. מורחים את הקצפת ומגרדים את השוקולד פנימה. חותכים את התותים לחצאים ומגלגלים בקצפת שנשארה. מורחים מלמעלה ומקשטים בתותים ושוקולד מגורד.
דרג: