רולדת סופלה שוקולד

רולדת סופלה שוקולדנפלא לארוח ותמיד כיף שיש בית

מאת: מרים בן דוד

דרג:
רולדת סופלה שוקולד
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 12

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 ביצים מופרדות
  • כוס ורבע סוכר
  • 300 גרם שוקולד
  • כף נס קפה
  • לקרם:
  • 2 יחידות שמנת מתוקה
  • סוכר
  • 1 פודינג וניל
  • 2 כפות נס קפה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים חלבונים וסוכר
2. ממיסים שוקולד וקפה, מוסיפים בפנים את החלמונים ומערבבים
3. מוסיפים את השוקולד המומס עם החלמונים והקפה לעיסת החלבונים
4. מערבבים עם כף עץ באיטיות ושמים בתבנית מרובעת גדולה. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות
5. מגלגלים לאחר צינון של כמה דקות מכיוון שאם לא נגלגל בשלב זה, אז העוגה נוטה להתייבש ולהיסדק מהר. בשלב הזה העוגה עוד גמישה.
6. מגלגלים בעזרת נייר אפייה
7. מקציפים את הקרם ומורחים על העוגה. מגלגלים ומעל מזלפים את הקרם שנותר

דרג: