רולדת גבינה

אם מתחשק לכם לגוון בחג, נסו את הקינוח הזה: רולדה במלית עשירה של גבינות, שמנת ותותים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רולדת גבינה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כפות סוכר
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 5 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית חומץ
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס קוקוס
  • למלית:
  • 250 גר' גבינת מסקרפונה
  • 1 שמנת מתוקה תנובה 38%
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כוס תות טרי
  • לציפוי:
  • 1 שמנת מתוקה תנובה 38%

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב. מוסיפים את יתר חומרי הרולדה. יוצקים על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום משומן היטב ואופים 15-18 דקות בלבד. מצננים היטב.
2. הכנת המלית:
מקציפים שמנת מתוקה וסוכר. 
3. טורפים קלות גבינה ותמצית וניל ומערבבים יחד עם השמנת המתוקה בזהירות.
4. הרכבה:
מורחים את המלית על הרולדה. מפזרים את הפרי ומגלגלים בזהירות.
5. מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת חזקה, מוסיפים בעדינות גביע שמנת חמוצה ויוצקים על הרולדה. מקשטים בחצאי תותים.

דרג: