רולדה לפסח

רולדת חג מפנקת במילוי קרמי עם הפתעות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רולדה לפסח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק:
  • 5 חלבונים
  • 120 גרם אבקת סוכר (1 כוס)
  • 1 כפית חומץ
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפיות קורנפלור
  • 1/2 כוס קוקוס
  • למלית:
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה- או גבינת שמנת אחרת( רצוי מסקרפונה)
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • כוס פרי- תות או דובדבנים או כל פרי אחר – אפשר גם ללא פירות- אפשר גם אגוזים קצוצים גס או פצפוצי שוקולד בקיצור כל מלית מתקבלת לפי טעמכם....

אופן הכנה:

1. לבצק: להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב כ-5 דקות. מוסיפים את יתר חומרי הרולדה ולערבב בזהירות, יוצקים על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום משומן קלות ואופים במשך 15- 18 דקות בלבד. מצננים.
2. להכנת המלית: מקציפים שמנת מתוקה וסוכר. בנפרד, טורפים קלות גבינה ותמצית וניל ומערבבים יחד עם השמנת המתוקה בזהירות.
3. הרכבה: מורחים את המלית על הרולדה, מפזרים מעל את הפרי או האגוזים ומגלגלים בזהירות. מפזרים אבקת סוכר ומקשטים בפרי שמילאנו או באגוזים.
 
דרג: