רולדה לט"ו בשבט

רולדה טעימה לחג ט"ו בשבט

מאת: רדלה זילברמן

דרג:
רולדה לט"ו בשבט
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בצק עלים
  • 1 חלמון
  • 2 כפות ריבה (מה שיש בבית)
  • למילוי:
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 כפות קקאו
  • 1/2 כוס צימוקים כהים
  • 80-100 גר אגוזים (שקדים פרוסים, קליפורניה קצוצים)
  • 3/4 כפית קינמון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חותחים בצק לגודל 80 ס"מ. מרדדים מעט את הבצק
2. מאחדים את כל המוצרים למילוי.
3. מורחים בריבה כל המשטח הבצק.
4. בקצה מפזרים על כל האורך את המילוי (כמו סושי).
5. מגלגלים את הבצק לרולדה.
6. מורחים בביצה ואופים עד להזהבה.
דרג: