רולדה

רולדה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רולדה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 10-20 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בצק:
  • 3 ביצים
  • 0.5 כוס חלב
  • 0.5 כוס קמח
  • טיפה מלח
  • מילוי :
  • 50 גרם אורז
  • חבילה בצל ירוק
  • שמן לטיגון
  • ביצה קשה
  • 50 גרם גבינה בולגרית

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.להקציף 3 חלמונים עם 0.5 כוס חלב ו 0.5 כוס קמח
2.להקציף 3 חלבונים  ולערבב עם תערובת חלמונים
3.להעביר את התערובת לתבנית ולאפות
מילוי:
1.לבשל 50 גרם אורז
2.לקצוץ 1 חבילה בצל ירוק ולטגן בשמן 2 דקות
3.לערבב בצל . אורז .ביצה קשה חתוכה ו50 גרם גבינה בולגרית
4.לשים מלח / פילפל/ פיפריקה
5.לבצק אחרי אפיה לשים תערובת של אורז ולגלגל רולדה
דרג: