רוטב שמנת פטריות לפסטה

רוטב שמנת פטריות לפסטה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ורד הינדרי

דרג:
רוטב שמנת פטריות לפסטה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6-8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1-2 שמנת מתוקה
  • פטריות טריות חתוכות
  • יין לבן
  • 1 שום טרי, כתוש
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • אגוז מוסקט
  • מעט חלב

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מרתיחים פסטה לפי הוראות היצרן .
2. מרתיחים את השמנת המתוקה, מוסיפים מעט יין לבן, שום כתוש, אבקת מרק פטריות, אבקת מרק בצל, מעט אגוז מוסקט, מערבבים היטב שלא יווצרו גושים, 3.לאחר מס' דקות מוסיפים את הפטריות הטריות והחתוכות (במידה והתערובת סמיכה מדי ניתן להוסיף חלב לפי מידת הצורך) .
דרג: