רוטב שמנת ופסטו

רוטב שמנת ופסטו מהיר הכנה, שיעשיר כל מנת פסטה. חמישה מוצרים בלבד, עשר דקות עבודה ויש לכם ארוחה.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: הגולש אור

דרג:
רוטב שמנת ופסטו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 10 דקות

כמות מנות: ל-6 סועדים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 50 גרם חמאה
  • כף שום כתוש
  • 1 חבילה שמנת מתוקה
  • 2 כפות רוטב פסטו מוכן
  • מעט גבינת פרמזן או גבינת רוקפור לפי הטעם
  • 1 כפית תבלין קארי

אופן הכנה:

1. ממיסים 50 גרם חמאה על אש נמוכה.
2. מוסיפים כף שום כתוש ומערבבים דקה.
3. מוסיפים שמנת מתוקה ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכת הרוטב (כ-2 דקות בישול).
4. מוסיפים 2 כפות רוטב פסטו ומערבבים דקה.
5. אפשר להוסיף בשלב זה 1/2 עד 1 כפית תבלין קארי, המוסיף טעם וריח נהדר. אפשר גם להוסיף מעט גבינת פרמזן או רוקפור.
דרג: