רוטב שמנת ופטריות לפסטה

רוטב שמנת ופטריות שמתאים לפסטה או תפוחי אדמה מוקרמים

מאת: קאתי אולכה

דרג:
רוטב שמנת ופטריות לפסטה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 5

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שמנת עמידה לבישול 10% שומן של השף הלבן
  • 2 שקיות תיבלונים (אסם) פטריות
  • 1 שקית תיבלונים (אסם) שום ופטרוזליה
  • 2 חופנים גדושים של פטריות שמפניון (פרוסים)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת (בלי שמן!) ושופכים פנימה את המיכל השמנת.
2. מוסיפים את שקיות התיבול ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
4. מבשלים על אש קטנה במשך 5 דקות או עד שמתקבל צבע חום.
דרג: