רוטב פטריות לבשר

רוטב מצוין כתוספת לבשר

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אבי שליסל

דרג:
רוטב פטריות לבשר
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 סלסלות פטריות
  • מעט שמן
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 כף גדושה קמח
  • 11/2 ציר בקר

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מטגנים את הפטריות, מוסיפים אבקת מרק וקמח ומערבבים.
2. מוסיפים את הנוזל הקר עד לרתיחה תוך ערבוב עד להסמכה. 
3. מתבלים במלח פלפל ומגישים.
דרג: