רוטב עגבניות ללזניה ופסטה

רוטב של מקצוענים ללזניה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: השף אבי שליסל

דרג:
רוטב עגבניות ללזניה ופסטה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
  • 5 כפות רסק עגבניות
  • 1 כוס מים
  • מלח פלפל
  • 5 עלי בזיליקום קצוצים
  • אורגנו
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • שמן זית
  • 2 כפיות שום כתוש

אופן הכנה:

הכנה
1. מטגנים קלות את הבצל והעגבניות מוסיפים מלח להוצאת הנוזלים מוסיפים את השום מערבבים.
2. מוסיפים רסק עגבניות אבקת מרק פלפל אורגנו מערבבים ומוסיפים מים
3. מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות עד שהעגבניות מתרככות
4. מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים פעם נוספת אם יש צורך. 
אפשר לטחון את הרוטב המלצה שלי להשאיר את העגבניות כמו שהן. 

דרג: