רוטב מרינדה לבשר

רוטב מרינדה נפלא לכל סוגי הבשר

מאת: אבשלום די-נור

דרג:
רוטב מרינדה לבשר
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן עבודה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 20 גרם גרגרי שומשום
  • 1 בצל ירוק קצוץ דק
  • 8 שיני שום קלופות וכתושות
  • 30 גרם טחינה גולמית
  • 120 מ"ל רוטב סויה
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 60 מ"ל חומץ ביין אדום
  • שמינית כפית פלפל שחור כתוש

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 

1. קולים את גרגרי השומשום על מחבת חם ויבש ללא שמן במשך חמש דקות תוך ערבוב מתמיד.
2. שמים בקערה את כל המרכיבים כולל גרגרי השומשום הקלויים ומערבבים היטב.
3. מכניסים את נתחי הבשר ומערבבים אותם במרינדה, מכניסים למקרר לשעה לפחות.
4. צולים את הנתחים על הגריל.
דרג: