רוטב לסלט

רוטב לסלט

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אמילי ג'רבי

דרג:
רוטב לסלט
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 0.25 כוס שמן זית
  • 3 כפיות חומץ בלסמי
  • 3-4 כפות דבש
  • שן שום
  • ג'ינג'ר
  • מעט מלח
  • עשבי תיבול מיובשים (לפי הטעם, לא חובה!)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מכניסים את כל המצרכים יחד לקערית, בוחשים היטב למיזוג כל הטעמים  2.ע"מ לקבל סמיכות ומגישים ליד או על הסלט.
(במידה והוא לא מספיק סמיך או ההחומץ בלסמי דומיננטי מידי בשבילכם הוסיפו מעט דבש).

דרג: