רוטב כרישה ופטריות בשמנת וגבינת קולאז’ רוקפור

רוטב כרישה ופטריות בשמנת וגבינת קולאז’ רוקפור

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רוטב כרישה ופטריות בשמנת וגבינת קולאז’ רוקפור
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כרישות קצוצות דק (החלק הלבן)
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 600 גרם פטריות מסוגים שונים פרוסות
  • 0.5 כוס יין לבן יבש
  • 1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 200 גרם קרם פרש "השף הלבן"
  • 150 גרם גבינת קולאז’ רוקפור מגוררת
  • מלח, פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 
1. ממיסים במחבת כבדה חמאה, מוסיפים כרישה ושום ומטגנים עד שיזהיבו קלות, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שלא יישארו נוזלים במחבת. מוסיפים יין ומאדים עד שהוא נספג. מוסיפים שמנת וקרם פרש, מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים 5 דקות.
2. מוסיפים למחבת את גבינת הקולאז’ רוקפור ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. יוצקים על הפסטה המוכנה ומגישים עם או בלי גבינת פרמזן מגוררת.
דרג: