רוטב בטטה על חלב ושמנת

רוטב כתום מתקתק על בסיס שמנת, מתאים לפסטות, לזניות, תפוחי אדמה ושלל מנות נוספות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף אבי שליסל

דרג:
רוטב בטטה על חלב ושמנת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בטטה גדולה אפויה בניר כסף
  • 1 כוס חלב
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

אופן הכנה:

1. את הבטטה מקלפים ומצננים מעט.
2. מביאים לרתיחה את החלב והשמנת ומבשלים מעט כדי שהשמנת תסמיך.
3. מוסיפים את הבטטה ומועכים בבלנדר יד. מתבלים קלות. 

דרג: