רוטב אלפרדו לפטוצ'יני

הרוטב הכי כבד ומשמח שיש, מומלץ עם פסטה רחבה.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רוטב אלפרדו לפטוצ'יני
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כמות: 500 גרם פטוצ’יני
  • חומרים לרוטב:
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם פתיתי פרמז’ן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם גבינת קולאז’ מוצרלה.
  • 1 בצל בינוני קצוץ לקוביות
  • 300 גרם פטריות שמפיניון שטופות וקצוצות
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט מלח

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מגרדים את גבינת קולאז’ מוצרלה
2. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות. מוסיפים את הפטריות, מאדים עד שהנוזלים מאבדים מחצית מנפחם ומנמיכים את האש.
3. מוסיפים את השמנת ואת גבינת המוצרלה ובוחשים עד קבלת רוטב מעט סמיך.
4. מתבלים בתבלינים עד קבלת הטעם הרצוי.
5. מכינים את הפטוצ’יני לפי הוראות היצרן וכשהוא מוכן יוצקים מעליו את הרוטב החם.
6. מקשטים במעט גבית פרמז’ן או קשקבל מגוררת ומגשים.

הערה: אין להרתיח את הרוטב שנית אלא לחממו על אש קטנה בלבד.
דרג: