רוטב אדום לפסטה

רוטב עגבניות עשיר וטעים לפסטה או קציצות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רוטב אדום לפסטה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: מנות 5

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 עגבניות גדולות
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 פלפל אדום
  • 2 שיני שום
  • כוס ציר מרק עוף או ציר מרק בשר
  • מלח
  • פלפל
  • אורגנו
  • בזיליקום טרי או יבש

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חורצים את העגבניות וחולטים במים חמים, מקלפים אותן, חותכים לחתיכות קטנות ומעבדים במעבד מזון.
2. חותכים גמבה אדומה לחתיכות קטנות.
3. מטגנים 2 בצלים בינויים חתוכים עד להשחמה ומוסיפים 2 שיני שום. לאחר כחצי דקה מוסיפים את קוביות הפלפל והעגבניה ומבשלים כרבע עה על אש בינונית.
4. מוסיפים 2 שיני שום, רסק עגבניות, כוס ציר מרק בשר/עוף, מלח, פלפל, אורגנו ובזיליקום טרי או יבש. מבשלים על אש קטנה למשך 10 דקות נוספות.
דרג: