רביולי פרמזן בקרם תרד

ארוחה מהירה ועשירה עם רוטב קטיפתי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רביולי פרמזן בקרם תרד
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 ק"ג רביולי פרמזן
  • 200 מ"ל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
  • 300 גרם עלי תרד קפוא
  • 30 גרם שומשום קלוי
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • קורט אגוז מוסקט מגורר
  • 150 גרם פתיתי פרמזן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • מלח

אופן הכנה:

1. מחממים במחבת שמן זית. מוסיפים את השום, השומשום ואת התרד המופשר ומקפיצים במשך 5 דקות.
2. מכניסים למעבד מזון חצי מכמות התרד ומעבדים עד קבלת מחית דקה מאוד.
3. מחזירים את מחית התרד למחבת, מוסיפים את השמנת וגבינת הפרמז’ן ומביאים לרתיחה.
4. במקביל, מבשלים את הרביולי במים חמים עד לדרגת אל-דנטה (לא רך מדי). מוציאים את הרביולי לכלי הגשה, יוצקים מעליהם את רוטב התרד ומגישים.
5. לקישוט אפשר לטגן בשמן עמוק רצועות דקות של כרישה עד שהן מקבלות גוון זהוב. מניחים על נייר סופג ומקשטים בהן את המנה.
דרג: