רביולי עם רוטב פטריות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רביולי עם רוטב פטריות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • רביולי גבינה (קנוי)
  • רוטב פטריות בשקית (קנוי)
  • מים
  • כף מלח

אופן הכנה:

הכנה
1. מחממים מים בסיר גדול עד שירתח מוסיפים את הרביולי ל דקה וחצי עם כפית מלח ומסננים.
2. בסיר אחר מוסיפים כוס ורבע מים על זה רוטב פטריות מערבבים 2 דקות ואז מכסים לעוד 3 דקות.
3. מסננים את הרביולי מהממים ואז מוספים את הרוטב לחצי דקה על הגז עם הרביולי.
4. גיון: אפשר לשים גבינה על הרביולי ואז לכסות לחצי דקה ואז היה רביולי מוקרם.
דרג: