רביולי לבבות שוקולד

רביולי מתוק? מסתבר שיש דבר כזה ולא סתם - משוקולד

מאת: מיכל אנגלנדר

דרג:
רביולי לבבות שוקולד
עד 40 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 80 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק: (חומרים ל-80 רביולי)
  • 500 גרם קמח
  • 2 כפות קקאו
  • 5 ביצים
  • 50 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • למילוי :
  • 2 טבלאות שוקולד איכותי מחולקת לחצי
  • לרוטב :
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • מקל וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף קורנפלור
  • 1/4 כוס חלב קר

אופן הכנה:

1. מכינים את הבצק במעבד מזון ,עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים לשעה במקרר.
2. מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/2 ס"מ ,ניתן להשתמש במכונת פסטה.
3. מסמנים את הבצק באמצעות חותכני עוגיות בצורת לב. אם צריך חותכנים בשני גדלים על מנת ליצור את ההידוק של הרביולי.
4. מניחים 1/2 קוביית שוקולד במרכז כל רביולי.מרטיבים את המסגרת של הרביולי במים.
5. לאחר שמכסים כל רביולי בלב שני,משתמשים בחותכן הקטן יותר, בצידו הכהה (שלא חותך) על מנת ליצור אטימה טובה יותר של הרביולי.ניתן גם ליצור קישוט באמצעות מזלג מסביב לכל רביולי.
6. מרתיחים מים בסיר גדול ,מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומבשלים את הרביולי במשך כ-5 דקות עד שהם צפים ומתרככים.
7. לרוטב: ממיסים את הקורנפלור ב-1/4 כוס חלב קר. מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה +וניל+1/2 כוס סוכר.מנמיכים ומבשלים לעוד 5 דקות..
8. מגביהים את האש ומוסיפים את הקורנפלור המומס בחלב ומבשלים עוד 5 דק' לקבלת רוטב חלק. את הרוטב יוצקים חם על הרביולי ומוסיפים מעל דובדבנים משומרים (לא מסוכרים).

דרג: