רביולי גבינה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון רביולי קל להכנה, שמתאים כמנה עיקרית או כתוספת לארוחה חלבית

מאת: קורל וקנין

דרג:
רביולי גבינה ברוטב שמנת ופטריות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת רביולי גבינה מוכן של תנובה
  • 1 חבילת שמנת לבישול של השף הלבן
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור טחון
  • 25 גרם חמאה
  • פטריות חתוכות

אופן הכנה:

1.מרתיחים בסיר מים עם מלח , כשהמים רותחים מוסיפים את הרביולי .
2.כעבור דקה או שתיים מוציאים מהמים ומסננים .
3. בסיר קטן נפרד ממיסים את החמאה וכאשר היא נמסה מוסיפים את הפטריות , המלח והפלפל ומערבבים מידי פעם עד שהחמאה מבעבעת 4. מוסיפים את השמנת לסיר ומערבבים .
דרג: