רביולי בננה בקרם שוקולד

רביולי בננה בקרם שוקולד, רביולי מתוק מתוק וטעים כקינוח בסוף כל ארוחה חגיגית

מאת: ענת אלון

דרג:
רביולי בננה בקרם שוקולד
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק:
  • 300 גרם קמח
  • 15 גרם קקאו
  • 3 ביצים
  • 3 חלמונים
  • קורט מלח
  • 2 כפיות מחוקות אבקת סוכר
  • מי קרח לפי הצורך
  • למילוי:
  • כ-5 בננות בשלות מעוכות לפירה
  • כחצי כוס תערובת אגוזים קצוצים
  • דבש/סילאן
  • שמן עמוק לטיגון
  • לרוטב:
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • קורט מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. במעבד מזון טוחנים את כל חומרי הבצק עד להתגבשותו.
2. מקררים כחצי שעה. בינתיים מכינים את המילוי.
3. לאחר התקררות הבצק, מרדדים לעלים.
4. יוצרים ערמות שלחומר המילוי וסוגרים עם עלה בצק נוסף.
5. קורצים את הצורה הרצויה או לחלופים משתמשים בלוח להכנת רביולי.
6. קוצצים את השוקולד הלבן. מחממים שמנת מתוקה על סף רתיחה, מוסיפים קורט מלח ושופכים על השוקולד הלבן.
7. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב סמיך.
8. מטגנים את רביולי הבננה, מסננים מהשמן ומסדרים על צלחת הגשה.

דרג: