רביולי במתבל ירקות ושמנת

חטיפי רביולי טעימים ומהירים במתבל ירקות ושמנת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
רביולי במתבל ירקות ושמנת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 16-20 יח'ידות של רביולי שלמים - מילוי לפי בחירה אישית (קפוא או מצונן)
  • 1 עגבניה
  • 1 פלפל ירוק כהה
  • שום טרי
  • טבסקו
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה מופחתת שומן 10% מסדרת השף הלבן
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. הרביולי חייב להיות מופשר –קר. אם משתמשים ברביולי קפוא אש מפשירים שעתיים במקרר לפני השימוש.
2. במעבד מזון מכינים רכז ירקות: טוחנים גס חצי עגבניה עם חצי פלפל ירוק, שן שום, טיפה 1 של טבסקו ומלח.
3. במחבת מחממים 200 מ"ל שמנת מתוקה 10% מסדרת השף הלבן כ-3-4 דקות ומביאים לרתיחה קלה תוך ערבוב.
4. מוסיפים את רכז הירקות ומחממים קלות תוך ערבוב ומוסיפים קורט מלח ופלפל לבן ומחממים תוך ערבוב.
5. במחבת גבוה מחממים כוס וחצי שמן לטיגון לחום בינוני.
6. מטגנים משני הצדדים את הרביולי הקרירים לצבע זהוב ומוציאים לנייר סופג.
7. להגשה: מסדרים יפה בצלחת הגשה של מנה ראשונה, יוצקים במרכז מהמתבל החם ומעטרים בקוביות קטנות של פלפל ועגבניה. מגישים חם.
דרג: