ראפ ירקות ועמק

שילוב נפלא של ירקות צבעוניים וקראנצ'יים עם הגבינה הטעימה.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: סבינה ולדמן \

צילום: אסף אמברם \

עיצוב: דלית רוסו

דרג:
ראפ ירקות ועמק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: יחידה

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 טורטייה (אפשר מקמח מלא)
  • ‏5-4 רצועות דקות של מגוון ירקות: גזר, פלפל אדום, פלפל צהוב, מלפפון, כרוב סגול, צנוניות, קולרבי
  • ‏2 פרוסות עמק

אופן הכנה:

הכנה
1. קולים טורטייה משני צידיה במחבת יבשה למשך דקה.  2. פורשים את הטורטייה על משטח עבודה.
3. מניחים בצרור את רצועות הירקות על חלקה התחתון של הטורטייה ומעל מניחים פרוסות גבינה.
4. מגלגלים את הטורטייה ומהדקים היטב. חוצים לרוחב לפני ההגשה.
דרג: