קרקרי טוסקנה

חטיף פריך בטעמי טוסקנה שאי אפשר להפסיק לנשנש. לאירוח מושלם מגישים ל"ניגוב" עם סדרת סויה בסגנון גבינה לבנה.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמה רן \

צילום: נעמה רן \

עיצוב: נעמה רן

דרג:
קרקרי טוסקנה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 40

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 מיכל (125 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה בניחוח טוסקנה "תנובה"

איך מכינים:


1. מערבבים במעבד מזון או ידנית בעזרת מזלג קמח, מלח וסוכר. מוסיפים שמן זית וגבינה ומעבדים לבצק אחיד. מכסים במגבת או שקית נילון ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר.


2. מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה (אין צורך לקמח את נייר האפייה) לעלה דק ככל האפשר בעובי של כ 2 מ"מ. מעבירים את העלה עם הנייר לתבנית אפייה ובעזרת גלגלת או סכין חדה חותכים ריבועים, מלבנים או מקלות. דוקרים במזלג ואופים בתנור שחומם ל 180 מעלות 10-12 דקות עד שמשחים. מצננים ומגישים עם סויה בסגנון גבינה לבנה. שומרים בקופסא אטומה.



דרג: