קרפ צרפתי

כארוחת בוקר מתוקה וגם כקינוח, קרפ צרפתי במינימום זמן ומאמץ

מאת: אור כהן

דרג:
קרפ צרפתי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 12-15 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס חלב
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • ¼1 כוסות קמח
  • 3 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • קמצוץ מלח
  • 25 גרם חמאה מומסת במחבת

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מקציפים ביצים וסוכר ומוסיפים קמח ומלח. מוסיפים נוזלים ומערבבים היטב. מוסיפים את החמאה המומסת מהמחבת.
2. מחממים היטב מחבת גדולה ויוצקים כמות של מצקת גדולה על המחבת. מזיזים מעט את המחבת כדי שהעיסה תתפזר באופן שווה במחבת.
3. מטגנים לצבע זהוב ממלאים, מקפלים יפה ומגישים.

דרג: