קרפ עם רוטב רימולד וסלמון מעושן

מנה טעימה עם הגשה מיוחדת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קרפ עם רוטב רימולד וסלמון מעושן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לקרפ:
  • כוס קמח
  • 2 ביצים
  • מים לפי ספיגה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • שמן למחבת
  • 3 עלי מנגולד
  • מים לבישול
  • 200 גרם פילה דג סלמון מעושן
  • לרוטב רימולד:
  • ½ כוס מיונז
  • כף חומץ
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית סוכר
  • כף מלפפון חמוץ קצוץ דק
  • כף גמבה כבושה קצוצה דק
  • כפית פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

הכנה
1. מערבבים את הקמח עם הביצים מלח והפלפל והמים (עד לקבלת בלילה מתאימה) ומטגנים את במחבת טפלון משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
2. חולטים את עלי המנגולד ½ דקה במים רותחים עם מלח וישר קירור במים קרים.
3. מערבבים את חומרי הרימולד, מורחים על הקרפ עליו מניחים את עלי המנגולד ועליו את דג הסלמון. מניחים במקרר ½ שעה ואחר פורסים את הקרפ לטבעות.
דרג: