קרפ במילוי גבינות תנובה

מאפים מלוחים שעושים טוב: פשטידות, קישים, מאפים מלוחים, פיצות, לחמניות גבינה, עוגיות מלוחות, ברוסקטה, בואיקוס ועוד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קרפ במילוי גבינות תנובה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנה 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גר’ גבינת קולאז’ מסוג רוקפור
  • 1 גביע גבינה צפתית פיראוס
  • 1 גביע (250 גר’) גבינת תנובה 5% או 9%
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1/2 חבילה עירית קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
  • החומרים לרוטב
  • 1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מפוררים ביד את גבינת הקולאז’ רוקפור והצפתית פיראוס.
2. מערבבים את הגבינות ומוסיפים את הבצל הירוק והעירית, טועמים ומשפרים לפי הטעם.
3. לוקחים קרפ, על מחציתו ממלאים גבינה, מקפלים ומכסים מעל עם המחצית השניה.
4. מבשלים את מרכיבי הרוטב עד שמסמיך ויוצקים על הקרפים לפני ההגשה.

דרג: