קרפצ'יו של מנגו, גבינת ברינזה ושמן זית

שילוב מרענן וטעים במיוחד: פלחי מנגו דקים בשמן זית, גבינת ברינזה מעודנת ועלי בייבי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קרפצ'יו של מנגו, גבינת ברינזה ושמן זית
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 מנגו גדולים בשלים אך קשים
  • 1 חבילה גבינת ברינזה
  • שמן זית
  • מיץ מ-½1 לימונים
  • פלפל שחור גרוס
  • עלי בייבי לקישוט

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. קולפים את המנגו ופורסים לפרוסות דקות.
2. פורסים את גבינת הברינזה לפרוסות דקות.
3. להגשה:
עורכים בצלחות אישיות טבעות של ברינזה ומנגו, מסדרים במרכז מעט עלי בייבי, יוצקים מעט שמן זית ומיץ לימון על הגבינה והמנגו, מפזרים פלפל שחור גרוס ומגישים. מומלץ להגיש עם לחם דגנים וחמאה.
 

דרג: