קרפצ'יו סלמון ברכז רימונים

מנת קרפ'ציו סלמון עם רימונים, יכולה להיות מוגשת כמנה מעניינת גם בראש השנה.

מאת: אבשלום די-נור

דרג:
קרפצ'יו סלמון ברכז רימונים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 8-6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 ק"ג פילה סלמון פרוס לפרוסות דקות
  • 1/2 כוס רכז רימונים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות מלח גס
  • 2 כפות סוכר
  • גרגרי רימון מרימון אחד
  • כוסברה קצוצה

אופן הכנה:

1. משטחים את פרוסות הדג בעזרת פטיש בשר וניילון ומניחים בתבנית.
2. מערבבים את המלח והסוכר ומפזרים על הדג. משהים במקרר כשעתיים.
3. מערבים את רכז הרימונים והשמן.
4. מוציאים את הדג מנערים מהסוכר והמלח ומניחים על צלחת הגשה. יוצקים את תחמיץ הרימון, מפזרים את גרגרי הרימון והכוסברה ומאכסנים במקרר עד להגשה.

 

דרג: