קרפלך בשר ברוטב עגבניות

תוספת רוטב עגבניות ביתי לקרפלך משקית משדרגת את המנה במידה ניכרת, מנה עיקרית טעימה ומשביעה

מאת: אור ימיני \

מקור מתכון: אור ימיני

דרג:
קרפלך בשר ברוטב עגבניות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 7-9 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת קרפלך בשר
  • לרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • בצל בינוני
  • 2 שיני שום פרוסות דק מאוד
  • 3 עגבניות קצוצות לריבועים
  • כף רסק עגבניות
  • כפית סוכר
  • כף אבקת מרק עוף מדולל במים רותחים
  • 2 כפות עלי בזיליקום קצוץ

אופן הכנה:

הכנה:
1. להכין את הקרפלך לפי הוראות הכנה על גבי האריזה,
2. במקביל להכין את הרוטב. לטגן בצל בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העגבניות ולבשל על אש קטנה כ-10 דקות.
3. להוסיף לרוטב את השום, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, סוכר ובזיליקום לבשל ל-10 דקות נוספות.
4. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
5. להוסיף את הקרפלך לרוטב לערבב ולהגיש.
דרג: