קרפים במילוי גבינה, פירות יבשים ומייפל

מתכון פשוט וטעים לקרפ צרפתי במילוי פירות וגבינה עם נגיעת מייפל בסגנון בלינצ׳ס

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קרפים במילוי גבינה, פירות יבשים ומייפל
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבלילה:
  • 1 כוס חלב
  • 3 ביצים טרופות
  • 20 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 100 גרם קמח
  • לקרם גבינה:
  • 1 גביע גבינה לבנה 5%-9%
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • חופן עלי מנטה קצוצים
  • ½ כוס פירות יבשים קצוצים דק (משמש, תאנים וצימוקים לבנים)

אופן הכנה:

1. מעבדים את כל חומרי הבלילה במעבד מזון, מעבירים דרך מסננת דקה ומטגנים עלי קרפ דקיקים במחבת טפלון.
2. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה, מקפלים בעדינות את הקצפת לתוך הגבינה הלבנה עד שמתקבל קרם אוורירי. מוסיפים את עלי המנטה ואת הפירות היבשים הקצוצים.
3. ממלאים את הקרפ, מקפלים לצורת מעטפה או לצורת נקניק. מגישים עם רוטב מייפל.

דרג: