קרם שניט (מילפיי)

עוגת השכבות המיתולוגית

מאת: אלין פרץ

דרג:
קרם שניט (מילפיי)
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן עבודה: 40 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10 ריבועי בצק עלים של מעדנות חצואים לשניים
  • 1 שמנת מתוקה מסדרת השף הלבן38%
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב תנובה
  • סירופ שוקולד לזילוף

אופן הכנה:

1.מחממים תנור ל190 מעלות.
2. מרפדים תבנית של תנור בנייר אפיה.
3. מניחים את חצאי הריבועים (שזה בעצם כבר מלבנים) ברווחים קטנים ואופים בין 10 ל-15 דקות עד שתופחים ומכפילים את עצמם, ועד לקבלת גוון זהוב יפה.
4. מצננים
5. הכנת הקצפת :מקציפים יחד שמנת המתוקה,פודינג וחלב.
6. פותחים את מלבני הבצק שהצטננו לשניים.
7. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף וזולפים באמצע כל מלבן שנפתח. סוגרים וזולפים שוב מעל החלק העליון. לבסוף זולפים את סירופ השוקולד.

דרג: