קרם שניט

עוגה קלסית מפנקת

מאת: נטלי בן עזרי

דרג:
קרם שניט
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 20 יח'

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת בצק עלים "מעדנות" חתוך לריבועים
  • 2 שמנת מתוקה "השף הלבן"
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב
  • 1 אבקת סוכר

אופן הכנה:

הכנה
1. מחממים תנור על 200-250 מעלות
2. מניחים על נייר אפייה בתבנית של התנור 9 ריבועי בצק של מעדנות ( אין להפשיר את הבצק עלים לפני ההכנה רק באותו רגע שמתכוונים להכין את הריבועים).
3. לאחר 5 דקות כשהתנור כבר חם מכניסים את ריבועי הבצק לתנור על שהם תופחים ומזהיבים ואז מוציאים אותם ומניחים עוד 9 ריבועים.
4. את הריבועים הבצק המוכנים מניחים על מגש שיתקררו
5. את השמנת הפודינג והחלב מקציפים לקרם.
6. פותחים את ריבועי הבצק שיתקקרו ל-2 וממלאים בקרם (כף גדושה) וסוגרים מעל בוזקים אבקת סוכר.
7. יש לשמור בקירור מיד לאחר ההכנה ולכסות בנייר אלומניום לשמירה על הטריות.
 

דרג: