קרם ריקוטה ותותים

מתכונים מתוקים ומלוחים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: אוראל טלקר

דרג:
קרם ריקוטה ותותים
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 450 גרם גבינת ריקוטה טרייה מאוד.
  • 4-3 כפות דבש.(או כמה שאוהבים)
  • 2 כפות ליקר תפוזים או לימון.
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה.
  • 450 גרם תותים קטנים שלמים, או גדולים חצויים, ללא הגבעולים.

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מניחים במעבד מזון את הגבינה, הדבש והליקר, ומעבדים לקרם חלק.
2. מקציפים את השמנת במיקסר ומקפלים אותה לתוך גבינה. מעבירים לכלי הגשה.
3. מסדרים את התותים על הקרם, ומגישים צונן !!
איחסון-
רק הקרם, יום אחד, בכלי אטום, במקרר

אפשר גם:
1. מחליפים את התותים בפירות אחרים כגון תאנים, מנגו, נקטרינות, אפרסקים(קלופים), ועוד.
2. מעבדים במעבד מזון את הגבינה, הדבש, הליקר והתותים(או כל אחד מהפירות האחרים) לקרם חלק, מקציפים את השמנת, מקפלים לתוך התערובת ומגישים צונן !

דרג: