קרם יוגורט וסלמון מעושן

מתכון חגיגי של השף שאול בן אדרת ממסעדת קימל

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף שאול בן אדרת

דרג:
קרם יוגורט וסלמון מעושן
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 1 ליטר שמנת 15%, מסדרת השף הלבן
  • 8 חלמונים
  • 2 כפות סוכר
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • 2 גביעי יוגורט יופלה בטעם טבעי
  • 450 גרם סלמון מעושן, דגי תנובה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. במחבת, מרתיחים את השמנת. מסירים מהאש וטורפים פנימה במהירות את החלמונים
2. מסננים כדי שלא יהיו גושים ומקררים
2. יוצקים את היוגורט לתבנית קוביות קרח ומקפיאים
3. מגישים בצלחת מרק, מצקת של קרם, 70 ג’ סלמון מעושן ומעל 2 קוביות יוגורט קפוא

 

דרג: