קרם גבינה מתוקה עם כדורי קורנפלקס שוקולדיים

שילוב מקסים בין גבינה רכה ומתוקה לכדורי קורנפלקס שוקולדיים וקראנצ’יים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קרם גבינה מתוקה עם כדורי קורנפלקס שוקולדיים
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לכדורים:
  • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ
  • 50 גרם חמאת “תנובה”
  • 100 גרם קורנפלקס לא ממותקים
  • לקרם:
  • 1/4 כוס חלב “תנובה”
  • 10 גרם ג’לטין
  • 2 גביעי (250 גרם) "קרלו" וניל של “תנובה”
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5% של “תנובה”
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת “השף הלבן”, מוקצפת

אופן הכנה:

הכנה:
1. מכינים כדורי קורנפלקס: ממיסים חמאה ושוקולד במיקרו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קורנפלקס ומערבבים היטב, עד שהקורנפלקס מצופים היטב בשוקולד.
2. יוצרים ערמות קטנות של עיגולי קורנפלקס מצופים בעזרת 2 כפיות או עם הידיים, ומסדרים בתבנית מרופדת בניר אפייה. מעבירים למקפיא ל-15 דקות, או עד שהכדורים מתייצבים.
3. מכינים קרם גבינה: מערבבים חלב עם ג’לטין ומניחים בצד ל-5 דקות עד שהג’לטין תופח. ממיסים כמה שניות במיקרו עד שהג’לטין נמס. מקררים לטמפ’ החדר.
4. מערבבים מעדן "קרלו" וניל, גבינה לבנה, סוכר ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים ג’לטין ומערבבים. מקפלים קצפת לתערובת הגבינה, ויוצקים את התערובת לצלחות אישיות עמוקות מעט. מעבירים למקרר לשעתיים עד שהקרם מתייצב.
5. מניחים במרכז כל קערית כדור קורנפלקס על הקרם ומגישים.
דרג: