קרם ברולה וניל וגבינה

קרם ברולה וניל וגבינה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קרם ברולה וניל וגבינה
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות\ 4 תבניות אישיות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מצרכים:
  • 1 ביצה שלמה
  • 2 חלמונים
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% מסדרת השף הלבן
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 0.25 מקל וניל
  • 1 כף גבינת שמנת נפוליאון 30% של תנובה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים מראש תנור ל-180 מעלות
2. מעבירים את השמנת המתוקה לסיר יחד עם מקל הוניל. מחממים לחום בינוני ומכבים את הלהבה.
3. טורפים את החלמונים עם הביצה והסוכר הלבן- המרקם צריך להיות מעט סמיך ובהיר.
4. חורצים את מקל הוניל ובעזרת סכין מרוקנים את הגרעינים לתוך התערובת. את המקל עצמו זורים לפח.
5. מוסיפים את השמנת הפושרת לתערובת לאט לאט תוך טריפה.
6. מסננים את התערובת במסננת דקה, מוסיפים את הגבינה ובוחשים היטב.
7. מחלקים ל-4 תבניות אישיות, מעבירים את התבניות האישיות לתבנית פיירקס ומוסיפים מסביבן מים עד לחצי גובהן.
8. אופים 45 דקות , מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים.

להגשה:
לפני ההגשה מחממים את גריל התנור, מפזרים חצי כפית סוכר חום מעל כל מנה ומחממים בתנור לחצי דקה. הצבע צריך להיות זהוב והסוכר מומס-יש לשים לב לא לשרוף את הסוכר.
מגישים מיד.
 


דרג: