קרוסטיני עיזים עם עגבניות מיובשות, אנשובי וזיתים

נשנוש קליל למנה ראשונה או כתוספת, מושלם לאירוח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
קרוסטיני עיזים עם עגבניות מיובשות, אנשובי וזיתים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 20 קרוסטיני

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 1 בגט
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 גליל גבינת עיזים "פרומעז"
  • 10 עגבניות מיובשות
  • 50 גרם זיתים שחורים קצוצים
  • 1 קופסה אנשובי

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. פורסים בגט לפרוסות אלכסוניות
3. מערבבים שמן עם שום ומטפטפים מעט על כל פרוסה
4. פורסים את הפרומעז לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ. מניחים פרוסת גבינה על כל פרוסת בגט, ומוסיפים עגבניות מיובשות, זיתים ואנשובי
5. לפני ההגשה: אופים את הפרוסות כ-5 דקות. אין צורך שישחימו, רק שיתחממו מעט

דרג: